Våra tjänster
 

Hunddagis: En betydelsefull och berikande vardag tillsammans med kompisarna

Vi erbjuder dagis till din fyrfota vän alla vardagar kl 6.30-18. Du lämnar din hund nån gång mellan 6.30-9.00 och hämtar den mellan 15-18.

Då våra dagishundar vistas i flockar av varierande storlek så är det viktigt att din hund fungerar väl tillsammans med andra hundar. Hos oss råder en harmonisk tillvaro där hundarna använder sitt rika kroppsspråk för att läsa av- och lyssna på varann. 

Vår personal besitter stor kunskap kring hundens beteende och vi ser alltid till varje individs behov. För att en hund skall må bra behöver den bland annat få utlopp för sina medfödda beteenden. Det kan till exempel vara att få använda sin fantastiska nos och söka efter godbitar, ligga högt upp och få en bra överblick, gräva, gnaga på pinnar, att bli sedd, lyssnad på och respekterad av övriga flockmedlemmar, att mysa och få rå om varandra, lukta i lugn och ro och göra ifrån sig när vi är ute. Allt detta månar vi om att få in i våra dagishundars vardag, ute som inne.

För att kunna gå på dagis måste din hund uppfylla några krav; fungera bra ihop med andra hundar, lätt kunna varva ner,, vara vaccinrad och försäkrad samt att hanar måste vara kirurgiskt kastrerade.

Om du är intresserad av en plats eller har frågor gällande dagiset är du välkommen att skicka ett mail till oss.


Trim: Bli klippt/trimmad av vår hundfrisör eller boka in en spabehandling

Vi erbjuder trim för våra dagiskunder men även utomstående hundar är välkomna. Är det inte helt perfekt att boka in en klipp/trimtid medan din hund är på dagis? Har du själv svårt för att tex klippa klor eller bada din hund erbjuder vi kloklippning på rullande schema och även olika Spa-paket. Kika på vår prislista för att se vad vi erbjuder samt priser. 


Kurser: Gå lärorika kurser där du får lära dig nyttiga saker om och med din hund

Aktuell kurs; Bli en Duktig hund

Start söndag 23/2 kl 11-12.30. Fullbokad.

Anmäl dig här; doglifehundcenter@outlook.com

I denna kurs väver vi ihop aktivering med vardagslydnad. Vi har ett fokus på att det ska vara roligt och glädjefyllt att träna hund.
Övningarna passar alla hundar. Unghunden får roliga uppgifter att lägga sin energi på istället för hyss. Den äldre hunden får ny mental stimulans samtidigt som muskler och leder hålls rörliga. 

I vardagsövningarna tränar vi bland annat på att gå fint förbi andra hundar, inte dra i koppel, stanna kvar och att komma på inkallning.

Aktiveringsövningar såsom sitta vackert, buga, gå slalom och hämta/lämna ger din hund mental stimulans, stärker självkänslan och viljan att samarbeta.

Kursen Bli En Duktig hund riktar sig till alla hundägare, vare sig du är nybörjare eller har tränat mycket. Pedagogiken och övningarna går hand i hand med Svenska kennelklubbens träningsapp Duktig hund. Vilken ger dig hjälp i din fortsatta träning hemma.

Kursen är fördelad på 6 träffar á 1,5 timmar.

Pris 1600:-

Intresseanmälan görs på; doglifehundcenter@outlook.com

Skks app Duktig hund; https://youtu.be/t1MB-RpDsYI


Problembeteendeutredning och Privatträning: Har du ett eller flera bekymmer med din hunds beteende?

Då skall du boka in en privatlektion med vår hundpsykolog som kommer hem till dig. Vanliga bekymmer som hundägare upplever kan vara svårigheter i hundmöten, utfall, rädslor, onormalt skällande, stark stress, dragande i kopplet eller separationsångest.

Tillsammans finner vi passande träning för att du och din hund ska förstå varann och få en harmonisk och välfungerande relation.