VÅRA TJÄNSTER

 

Hunddagis: En betydelsefull och berikande vardag tillsammans med kompisarna

Vi erbjuder dagis till din fyrfota vän alla vardagar kl 6.30-18. Du lämnar din hund nån gång mellan 6.30-9.00 och hämtar den mellan 15-18.

Då våra dagishundar vistas i flock är det viktigt att din hund fungerar väl tillsammans med andra hundar. Hos oss råder en harmonisk tillvaro där hundarna använder sitt rika kroppsspråk för att läsa av- och lyssna på varann. 

Vår personal besitter stor kunskap kring hundens beteende och vi ser alltid till varje individs behov. För att en hund skall må bra behöver den bland annat få utlopp för sina medfödda beteenden. Det kan till exempel vara att få använda sin fantastiska nos och söka efter godbitar, ligga högt upp och få en bra överblick, gräva, gnaga på pinnar, att bli sedd, lyssnad på och respekterad av övriga flockmedlemmar, att mysa och få rå om varandra, lukta i lugn och ro och göra ifrån sig när vi är ute. Allt detta månar vi om att få in i våra dagishundars vardag, ute som inne.

För att kunna gå på dagis måste din hund uppfylla några krav; fungera bra ihop med andra hundar, lätt kunna varva ner, vara vaccinerad och försäkrad samt att hanar måste vara kirurgiskt kastrerade.

Om du är intresserad av en plats eller har frågor gällande dagiset är du välkommen att skicka ett mail till oss.


Trim: Bli klippt/trimmad av vår hundfrisör eller boka in en spabehandling

Vi erbjuder trim för våra dagiskunder men även utomstående hundar är välkomna. Är det inte helt perfekt att boka in en klipp/trimtid medan din hund är på dagis? Har du själv svårt för att tex klippa klor eller bada din hund erbjuder vi kloklippning enstaka gång eller på rullande schema och även olika Spa-paket. Kika på vår prislista för att se vad vi erbjuder samt priser. 


Sjukgymnastik: Ge din hund en skön behandling hos vår sjukgymnast

Känns din hund stel när den skall hoppa in i bilen? Rör den sig ojämnt/haltar? Verkar den öm i ryggen/nacken? Eller vill du helt enkelt bara skämma bort din hund med en skön massage?

Då är det läge att boka in en behandling hos vår duktiga hundmassör Annika. Varannan onsdag kommer hon till oss och utför behandlingar på hundarna. Hon använder sig av tekniker som medicinsk laser, bindvävsmassage, streching och vanlig massage. 

Vid ert första besök gör hon en utförlig kontroll av rörelseapparaten, följt av en individanpassad behandling för just din hund. Man kan sedan boka in nya behandlingar utifrån massörens råd och er önskan.

Kolla på fliken Prislista för att se vad det kostar.


Privatlektion: Få hjälp med problem-
beteenden. Eller vill du få vägledning i hur du bäst aktiverar din hund?

Det kan vara aggressivitet mot andra hundar, människor, barn. Vaktar tomten, bilen, sina leksaker, mat, ben etc. Problem i vardagslydnaden tex drar i kopplet, skäller i tid och otid, gnäll /pip, okoncentrerad. Rädsla för ljud som åska, smällare, nyårsraketer, dammsugaren m.m 
Aktivering som tex fodersök, lydnadsträning, personsök, spår. Eller lära sig olika trix som rulla, snurra, buga, vinka, sitta fint, skälla på kommando.