Våra tjänster
 

Hunddagis: En betydelsefull och berikande vardag tillsammans med kompisarna

Vi erbjuder dagis till din fyrfota vän alla vardagar kl 6.30-18. Du lämnar din hund nån gång mellan 6.30-9.00 och hämtar den mellan 15-18.

Då våra dagishundar vistas i flockar av varierande storlek så är det viktigt att din hund fungerar väl tillsammans med andra hundar. Hos oss råder en harmonisk tillvaro där hundarna använder sitt rika kroppsspråk för att läsa av- och lyssna på varann. 

Vår personal besitter stor kunskap kring hundens beteende och vi ser alltid till varje individs behov. För att en hund skall må bra behöver den bland annat få utlopp för sina medfödda beteenden. Det kan till exempel vara att få använda sin fantastiska nos och söka efter godbitar, ligga högt upp och få en bra överblick, gräva, gnaga på pinnar, att bli sedd, lyssnad på och respekterad av övriga flockmedlemmar, att mysa och få rå om varandra, lukta i lugn och ro och göra ifrån sig när vi är ute. Allt detta månar vi om att få in i våra dagishundars vardag, ute som inne.

För att kunna gå på dagis måste din hund uppfylla några krav; fungera bra ihop med andra hundar, lätt kunna varva ner,, vara vaccinrad och försäkrad samt att hanar måste vara kirurgiskt kastrerade.

Om du är intresserad av en plats eller har frågor gällande dagiset är du välkommen att skicka ett mail till oss.


Trim: Bli klippt/trimmad av vår hundfrisör eller boka in en spabehandling

Vi erbjuder trim för våra dagiskunder men även utomstående hundar är välkomna. Är det inte helt perfekt att boka in en klipp/trimtid medan din hund är på dagis? Har du själv svårt för att tex klippa klor eller bada din hund erbjuder vi kloklippning på rullande schema och även olika Spa-paket. Kika på vår prislista för att se vad vi erbjuder samt priser. 


Kurser: Gå lärorika kurser där du får lära dig nyttiga saker om och med din hund

Aktuell kurs: Heldagskurs med Trickträning.

I denna kurs får du verktyg och goda råd för att komma igång och lära din hund roliga trick. Trickträning är enkel och rolig aktivering i vardagen. Det enda som behövs är gott godis och en liten stund om dagen. Trick ligger också till grund för hundsporten freestyle.

Trickträning passar alla hundar oavsett ålder, storlek, ras och erfarenhet. Ett glädjefyllt samarbete gör det lättare att varva ner, slappna av och fokusera mer på matte och husse än på omgivningen.

Under denna kursdag provar vi på rörelsetrick, trick med rekvisita, apporteringstrick och olika former av targets. Vi testar också att kedja moment, jobba på avstånd och provar hur det är att träna trick till musik på ett enkelt och lättsamt vis.

Vi pratar också om belöningar, hundspråk och hur du på enkla vis får in stimulerande

aktivering i vardagssituationer som vid maten eller på promenaden.

Kom och testa vilka som blir just din hunds favorittrick! Kursen anpassas efter deltagarna. Inga förkunskaper krävs. Max 8 ekipage.

Var: Dog Life Hunddagis,

När: Torsdag den 21 maj kl. 10-15.

Anmälan: Skickas till hunderbara@gmail.com

Pris: 995 kronor. Betalas via swish 123 204 95 26.

Välkomna! Hälsar Jeanette Bergenstav, hundinstruktör, freestyleinstruktör och diplomerad Duktig hund-instruktör. Författare till boken "Hundkul! Trickträning för bästa vänner".


Problemutredning och Privatträning: Har du ett eller flera bekymmer med din hunds beteende?

Just nu erbjuder vi inte detta.