Omdömen 

Annika Nilsson

Vi har vår Welsh Springer Spaniel tik Doris här och är supernöjda! Doris blev stressad på ett tidigare hunddagis, men när hon fick börja på Dog Life hunddagis springer hon in på morgonen med en vilt viftande svans och går därifrån glad och harmonisk på eftermiddagen. Har också haft mycket god hjälp av personalen angående träning och klippning. Bästa hunddagiset!

Gitte Sonidsson

Kan varmt rekommendera Dog Life. Trevlig och kompetent personal som ser till individen i varje hund. Min Bordercollie trivs jättebra sedan 1.5 år, alltid glad när man lämnar och hämtar. Har tagit flera privatlektioner med Kimberley, hon har hjälpt mig med sin proffsighet att bli av med problembeteenden och det viktigaste, stärka och utveckla mitt ledarskap. Hon har också haft flera kurser som jag verkligen kan rekommendera. Kloklippning är inte Charlies favorit och det fixar Rebecka perfekt.

Martina Bennet

När Jag fick kontakt med Dog Life hade jag sökt runt efter rätt omsorg för min hund Patch. Men jag hade inte riktigt fått förtroende för någon, men när jag träffade personalen på Dog Life var det en lättnad att vi äntligen hittat rätt plats! Det är med stor glädje och trygghet jag varje dag lämnar min hund. Dem har stor kunskap i både hundens fysiska och psykiska hälsa. Väldigt trevliga, ödmjuka och vi får sånt fint omhändertagande både jag och Patch. Jag kommer aldrig anlita någon annan.

Stina Djerf

Jättefina lokaler och fantastisk personal! Sixten, som vanligtvis lätt blir orolig, trippar in på dagiset med lätta tassar varje morgon ivrig att få träffa sina kompisar.

Ingela Margareta

Min lilla Nalle har gått här i en vecka nu och han sitter och tittar ut genom bilfönstret och gnyr av förväntan och går in utan tvekan. Tre underbart gulliga tjejer som alltid tar emot mig och är alltid trevliga och vänliga! Proffsiga till tusen!

Robin Holmèr

Trevliga, proffsiga och vår hund trivs kanonbra där, inga problem med henne trots att hon är en livlig jakthund med mycket energi. Vi har haft problem med hennes kloklippning och det fixade Dog Life smidigt. 

Joanna Nyström

Vi har vår schäfertik Lova här och är mer än nöjda! Vi är otroligt tacksamma över personalen som kan anpassa både rummet och promenader för henne då hon nyligen haft operation. Fina lokaler och fin personal. Rekommenderas!

Tobias Kronberg

Laisa älskar att åka till dagis, blir alldeles sprallig när jag säger att det är dags att åka dit på morgonen.
Och det märks att hon får stimulans och omtanke.

Joline Nilsson

Tindra trivs super! Och personalen är fantastiska med vovvarna.. Känns jättetryggt att ha min Tindra hos er på dagarna.

Teres Johansson

Doris studsar överlycklig in på dagis varje dag. Känns tryggt och säkert att lämna henne där!

Omdömen kurser

Kursdeltagarnas kommentarer;

" En härlig och givande kurs som verkligen stärkte relationen med vår Emma. Kimberley är en fantastisk kursledare som alltid ser vad just vi behöver"


"Delen med vardagslydnad gjorde underverk med våran lilla kille. Att han sedan lärde sig små trix som snurra runt, buga m.m gjorde det hela extra kul både för mig och honom. Men kursen kunde lika gärna heta -Duktig husse och matte för jag lärde mig massor om Sixtens språk och signaler. Idag har vi en en 3-åring som är harmonisk, glad och som sällan behöver gå i koppel för att vi talar "samma språk". /Micael"


"Kursen som jag gått hos Kimberley har varit mycket givande. Genomgången enkel och pedagogisk. Fick även under kursens gång tips på förbättringar samt allmänna tips på att hantera hunden på. Tro mig ytterst viktigt när man har en hund på 50 kg och en liten son. Kurserna har varit roliga och mycket givande. Mina varmaste rekommendationer"


"Vi har gått både kurs och privat undervisning hos Kimberley och vi känner oss mycket trygga med henne. Hon har stor hundkunskap, vänlig men bestämd mot hundarna. Hon är verkligen en hundmänniska!

/Arthurs husse och matte""


Omdömen privatlektioner

Hundägares kommentarer;

"Vi är så tacksamma för att Kimberley har hjälpt oss. Hon är helt fantastisk och har hjälpt oss på ett magiskt sätt att förstå Iris bättre och konkreta råd hur vi ska hantera henne bättre. Nu känner vi hopp!"

/Familjen Lissbrandt med Schnauzern Iris.


Bästa jag haft! Har lärt mig så mycket! Att få förklaring till hundens beteende samt sätt att hantera beteendet på har förenklat vår vardag. Mina hundar går fint i koppel, respekterar mig som flockledare, kommer när jag ropar. Att kunna gå med barnvagn och 2 lösa hundar (Leonberger), möta människor och andra hundar utan problem imponeras många av.

Jag kan varmt rekommendera Kimberley som privatlärare! Hon är värd i guld"


"Vi tog hjälp av Kimberley för att få ner stressnivån hos vår Golden och hon gav både oss och Love jättebra och enkla verktyg att jobba med. Hon ser inte hunden som "bara" en hund utan som en egen individ och kan därför anpassa träningen efter vad just han behöver. Hon varvar teori med praktiska övningar och är väldigt pedagogisk och tydlig. Hon är bestämd och konsekvent vid alla övningar samtidigt som hon visar kärlek och belönar. Love älskar henne! Vi kommer definitivt fortsätta ta privatlektioner för Kimberley, hon fick oss att förstå att det går att ändra ett beteende även hos en vuxen hund."

/Lisa & Gustav med Love 3 år


"Vi är mycket nöjda med våra privatträningsträffar med Kimberley. Hon lärde oss att hantera vår hund med rätt verktyg och mental inställning. Det var bra att hon kunde komma hem till oss och även utomhus på andra ställen så vi kunde lära oss hantera andra jobbiga triggers som vi hade problem med.

/Nöjda Esthers husse och matte"


"Har tagit flera privatlektioner med Kimberley, hon har hjälpt mig med sin proffsighet att bli av med problembeteenden och det viktigaste, stärka och utveckla mitt ledarskap. Hon har också haft flera kurser som jag verkligen kan rekommendera. /Gitte"


"Vi har gått både kurs och privat undervisning hos Kimberley och vi känner oss mycket trygga med henne. Hon har stor hundkunskap, vänlig men bestämd mot hundarna. Hon är verkligen en hundmänniska!

/Arthurs husse och matte"