Omdömen 


Annika Nilsson

Vi har vår Welsh Springer Spaniel tik Doris här och är supernöjda! Doris blev stressad på ett tidigare hunddagis, men när hon fick börja på Dog Life hunddagis springer hon in på morgonen med en vilt viftande svans och går därifrån glad och harmonisk på eftermiddagen. Har också haft mycket god hjälp av personalen angående träning och klippning. Bästa hunddagiset!

Katarina Junevik

Alltid lika positiva och tar väl hand om vår Glenn. 

Thomas Sörensen

Ni är mycket trevliga allihop, som tar hand om våra Hundar på dagarna och inte minst era lokaler är fantastika till Hundarna.

Gitte Sonidsson

Kan varmt rekommendera Dog Life. Trevlig och kompetent personal som ser till individen i varje hund. Min Bordercollie trivs jättebra sedan 1.5 år, alltid glad när man lämnar och hämtar. Kloklippning är inte Charlies favorit men det fixar Rebecka perfekt.

Martina Bennet

När jag fick kontakt med Dog Life hade jag sökt runt efter rätt omsorg för min hund Patch. Men jag hade inte riktigt fått förtroende för någon, men när jag träffade personalen på Dog Life var det en lättnad att vi äntligen hittat rätt plats! Det är med stor glädje och trygghet jag varje dag lämnar min hund. Dem har stor kunskap i både hundens fysiska och psykiska hälsa. Väldigt trevliga, ödmjuka och vi får sånt fint omhändertagande både jag och Patch. Jag kommer aldrig anlita någon annan.

Stina Djerf

Jättefina lokaler och fantastisk personal! Sixten, som vanligtvis lätt blir orolig, trippar in på dagiset med lätta tassar varje morgon ivrig att få träffa sina kompisar.

Ingela Margareta

Min lilla Nalle har gått här i en vecka nu och han sitter och tittar ut genom bilfönstret och gnyr av förväntan och går in utan tvekan. Tre underbart gulliga tjejer som alltid tar emot mig och är alltid trevliga och vänliga! Proffsiga till tusen!

Robin Holmèr

Trevliga, proffsiga och vår hund trivs kanonbra där, inga problem med henne trots att hon är en livlig jakthund med mycket energi. Vi har haft problem med hennes kloklippning och det fixade Dog Life smidigt. 

Joanna Nyström

Vi har vår schäfertik Lova här och är mer än nöjda! Vi är otroligt tacksamma över personalen som kan anpassa både rummet och promenader för henne då hon nyligen haft operation. Fina lokaler och fin personal. Rekommenderas!

Tobias Kronberg

Laisa älskar att åka till dagis, blir alldeles sprallig när jag säger att det är dags att åka dit på morgonen.
Och det märks att hon får stimulans och omtanke.

Joline Nilsson

Tindra trivs super! Och personalen är fantastiska med vovvarna.. Känns jättetryggt att ha min Tindra hos er på dagarna.

Teres Johansson

Doris studsar överlycklig in på dagis varje dag. Känns tryggt och säkert att lämna henne där!