OMDÖMEN


Ägarna till Hugo

Vore det inte för er på Dog Life hade jag inte kunnat ha kvar min fina Hugo. Det krävdes en hel del arbete som inget dagis tidigare kunnat lösa! Stort tack till er för allt ni gör för min fyrbenta vän.


Ägarna till Lennox

Vi är väldigt nöjda med Dog Life. De är vårdande av vår lille franska bulldog. Han var väldigt nervös som valp, men mår nu väldigt gott i sin lilla flock på dagis. Vi har dessutom gått igenom allvarlig sjukdom i familjen, och då har Dog Life varit fantastiska med att hjälpa till och ta hand om vår lille hund även på kvällar och helger vid behov. De har varit en oerhört stor hjälp och trygghet för oss. Kan varmt och starkt rekommendera Dog Life!

 

Ägarna till Bobby

Dog Life känns proffsiga och kunniga. De prioriterar att flockarna fungerar ihop och alla hundars välmående. Stämningen är lugn och trygg, och de har hittat ett vinnande koncept där hunden kan slappna av på ett bra sätt i dagismiljön och ha det roligt och stimulerande under rasttiderna med sina kompisar och personal. Det känns tryggt som hundägare eftersom de är selektiva med vilka hundar de tar in för att det ska kunna fortsätta vara en trygg och lugn miljö. De erbjuder många bra tjänster som kloklippning och pälsklippning vilket är ett plus. Personalen är väldigt goda på att kommunicera. När man hämtar hunden får man alltid en statusuppdatering på hur dagen har gått. Det är jättekul att de lägger lite extra tid när en av hundarna fyller år eller vid högtider, på att pynta och göra det till en mysig stund. Tack så mycket för det ni gör!
 

Ägarna till Kiwi

We are very satisfied with Dog Life, especially the beautiful living environment and friendly/professional staff, my Kiwi has been here for almost 2 years, she is always happy when you drop off and pick up. All dogs can get gift and interesting photo during Christmas, that is really nice!

 

Ägarna till Ville 

Jag har varit supernöjd med allt hos er. Fina fräscha och trevliga lokaler samt kunnig och trevlig personal. Jättelyft att få komma till ert fina dagis då jag tidigare hade min pälskling på annat där jag var väldigt missnöjd.Kan varmt rekommendera Dog Life till alla hundägare!


Ägarna till Hugo

Vi valde Dog Life för att öppettiderna funkade för oss och att alla olika sorters hundar är välkomna dit och personalen får dem att trivas och utvecklas. De finns där för våra fyrbenta vänner och oss.!
 

Ägarna till Diego

När vi insåg att vi behövde ha dagis till vår Diego kändes det så självklart att välja Dog Life, och vi är mer än nöjda! Diego vistas i rymliga och rena lokaler och får omsorg av personalen som därtill fångat hans personlighet..Vi älskar att de ofta lägger ut små filmklipp, hur de firar hundarna på deras födelsedagar och höjdpunkten på året är de traditionsenliga julkortet som publiceras i december varje år. Detta är några exempel och bevis på deras engagemang, vilket vi upplever är genuin. Att de erbjuder flertalet tjänster som ex kloklippning underlättar också för oss och uppskattas. Vi känner oss så trygga med att lämna Diego där och kan varmt rekommendera Dog Life.
 

Ägarna till Milou

Alltid trevligt bemötande, bra rutiner, rent och fräscht och känns att vår hund trivs för hon är jätteglad när hon ska dit och mår alltid toppen vid hämtningarna.

Ägarna till Biggles

Biggles egna ord: Mitt dagis är bäst! Jo, jag går på dagis trots att jag snart är 8 år för jag trivs inte något vidare med att vara hemma själv långa stunder. Men på dagis, där får jag vara med min flock! Jag har flera goa fröknar som alltid bemöter mig och matte med ett leende och ett lugn, och då blir jag glad och lugn. Jag har ett rum som jag delar med några goa hundkompisar. Man får inte skälla och busa inomhus, det är skönt och därför går det lätt att komma till ro. Våra fröknar gosar gärna med oss och låter oss leta mat på olika roliga sätt och det är kul. Vi har en härlig rastgård utomhus och där får jag träffa lite fler kompisar. Vi har inga koppel utan får strosa runt fritt och leka, det gillar jag. När matte hämtar mig är jag lagom trött och nöjd med en dag med min flock. Bästa dagiset helt enkelt! .
 

Ägarna till Arthur

Arthur har gått på Dog Life sedan han var 9 månader och han är nu snart sju år. Dog Life har blivit som ett andra hem för honom och han är alltid glad när vi går dit. Tryggt för mig som matte att veta att han är på ett ställe som han tycker om och den mycket kompetenta personalen. Också toppen att man kan köpa till div tjänster när det gäller kroppsvård för hundarna
.

Ägarna till Ninja 

Dog Life med personal tog emot Ninja med öppna armar och hjälpte honom att komma in i flocken på bästa sätt. Det är imponerande hur fröknarna med sin kunskap får hundarna att förstå vad det innebär att gå på dagis, hitta sin plats i flocken och anpassa sig. Fröknarna är kunniga, proffsiga och talar helt klart hundarnas språk. Alltid trevliga och glada vid både lämning & hämtning. Att det alltid är samma personal ger en extra trygghet för både oss och Ninja. Det är kul att få följa hundarna via sociala medier. Man får alltid ett leende på läpparna när man ser hundarna springa runt i rastgården och mysa i flock. Det värmer i matte/husse-hjärtat att se att de har det bra på dagarna. Vi tackar för vårt första år på Dog Life och stannar gärna kvar hos er!
 

Ägarna till Leiddi

Vår sjuåriga tik trivs mycket bra på Dog Life och det känns alltid tryggt att lämna henne, hon är i goda händer. Kan varmt rekommendera detta dagis..


Ägarna till Zamba

Vår Zamba är en guldklimp för oss och vi är så glada att ha hittat till Dog Life med henne. Vi känner att hon är i trygga händer och tassar så gärna in till personalen på morgnarna. Ett guldställe för guldklimpar.
 

Ägarna till Malte

Ni är mycket trevliga allihop, som tar hand om våra Hundar på dagarna och inte minst era lokaler är fantastika till Hundarna.


Ägarna till Doris

Vi har vår Welsh Springer Spaniel tik Doris här och är supernöjda! Doris blev stressad på ett tidigare hunddagis, men när hon fick börja på Dog Life hunddagis springer hon in på morgonen med en vilt viftande svans och går därifrån glad och harmonisk på eftermiddagen. Har också haft mycket god hjälp av personalen angående träning och klippning. Bästa hunddagiset!
 
.

Ägarna till Charlie

Kan varmt rekommendera Dog Life. Trevlig och kompetent personal som ser till individen i varje hund. Min Bordercollie trivs jättebra sedan 1.5 år, alltid glad när man lämnar och hämtar. Kloklippning är inte Charlies favorit men det fixar personalen  perfekt.


Ägarna till Patch

När jag fick kontakt med Dog Life hade jag sökt runt efter rätt omsorg för min hund Patch. Men jag hade inte riktigt fått förtroende för någon, men när jag träffade personalen på Dog Life var det en lättnad att vi äntligen hittat rätt plats! Det är med stor glädje och trygghet jag varje dag lämnar min hund. Dem har stor kunskap i både hundens fysiska och psykiska hälsa. Väldigt trevliga, ödmjuka och vi får sånt fint omhändertagande både jag och Patch. Jag kommer aldrig anlita någon annan.

 

Ägarna till Sixten

Jättefina lokaler och fantastisk personal! Sixten, som vanligtvis lätt blir orolig, trippar in på dagiset med lätta tassar varje morgon ivrig att få träffa sina kompisar.


Ägarna till Katla

Man lämnar en hund som viftar på svansen och springer in utan att titta tillbak, det  känns tryggt, Vi är så otroligt nöjda med Dog Life!
 

Ägarna till Nalle

Min lilla Nalle har gått här i en vecka nu och han sitter och tittar ut genom bilfönstret och gnyr av förväntan och går in utan tvekan. Tre underbart gulliga tjejer som alltid tar emot mig och är alltid trevliga och vänliga! Proffsiga till tusen!


Ägarna till Garbo 

Trevliga, proffsiga och vår hund trivs kanonbra där, inga problem med henne trots att hon är en livlig jakthund med mycket energi. Vi har haft problem med hennes kloklippning och det fixade Dog Life smidigt. 


Ägarna till Lova

Vi har vår schäfertik Lova här och är mer än nöjda! Vi är otroligt tacksamma över personalen som kan anpassa både rummet och promenader för henne då hon nyligen haft operation. Fina lokaler och fin personal. Rekommenderas!


Ägarna till Laisa

Laisa älskar att åka till dagis, blir alldeles sprallig när jag säger att det är dags att åka dit på morgonen.. Och det märks att hon får stimulans och omtanke.


Ägarna till Tindra

Tindra trivs super! Och personalen är fantastiska med vovvarna.. Känns jättetryggt att ha min Tindra hos er på dagarna.


Ägarna till Doris 

Doris studsar överlycklig in på dagis varje dag. Känns tryggt och säkert att lämna henne där!


Ägarna till Glenn 

Alltid lika positiva och tar väl hand om vår Glenn..