OM OSS

Anna-Carin Lundvall

Befattning: 

Ägare, grundare och VD, dagispersonal, administratör. sköter all kundkontakt. Hundfrisör.

Utbildning:

Diplomerad Hundfysioterapeut, Naturmedicinskt Hälsocenter (2003)

Diplomerad Hunddagisföreståndare, Hund i Centrum (2015)

Hundfrisörutbildning  (feb 2023 och framåt)

Erfarenhet:

En av grundarna till Hundens Hälsa i Borås (2004). Borås första hunddagis. Företaget är fortfarande verksamt.

Grundare av Dog Inn i Hisings Backa (2006). Ett hunddagis som hon drev i ca 2 års tid men när hon valde att skaffa familj sålde hon verksamheten. Företaget finns fortfarande kvar.

Grundare, ägare och VD Dog Life Hundcenter sedan 2016 till nutid.

Har haft hundar och andra djur i familjen sedan hon var bebis. Bland annat raserna Cairn Terrier och Flat Coated Retriver. Har alltid brunnit för hundar och rastade dagligen grannarnas hundar under hela sin uppväxt.

Egna hundar:

Har haft egen hund sen 2000, raserna American Stafforshire Terrier och Fransk Bulldogg. Har tävlat i bland annat utställning och lydnad. Hennes Amstaffar var båda Svenska Utställningschampions och den ena tiken vann Rasspecialen.

Nuvarande hund är en Pomeranien-kille vid namn Louie som född feb 2023. Trönar utställning samt planerarr att blrja träna agility på sikt. Louie är en glad liten kille med mycket energi som älskar allt och alla och är med på det mesta familjen gör. Familjens Franska Bulldogg Malou, född april 2010 fick tyvärr lömna jordelivet ganska nyligen, 13 år och 4 månader gammal. Hon är  mycket saknad..


Rebecka Gustafsson Gasmi

Befattning: 

Just nu mammaledug. Annars: Driver hundtrim, dagispersonal, hundinstruktör, gör bakverk till hundar, egen företagare.

Utbildning:

Sötåsens Naturbruksgymnasium (2012-2015)

Skräddarsydd dagisutbildning Dog Life (2016)

Hundfrisör Hundens Hus (2018)

Erfarenhet:

Under sin praktik på Dog Life (som utmynnade i arbete) har hon tillskansat sig kunskap om hundens språk, flockbeteende och dagisverksamhet. 

Har passat och promenerat med andras hundar i flera års tid.

Egna hundar:

Har haft egen hund sen 2012 (Papillon/Jack Russel) vid namn Iriz som hon tränat agility, vardagslydnad, freestyle, sök och spår med. Hon har även en American Bully vid namn Loba som ör full av energi och som gärna tränar lydnad och tricks.


Emmie Rittander

Befattning:

Dagispersonal, klipper klor.

Utbildning:

Realgymnasiet med inriktning hund (2016-2019)

Hundakademins hunddagis utbildning steg 1 (2019)

Hundakademins hunddagis utbildning steg 2 (2021)

Erfarenhet:

Har praktiserat på Doglife år 2016 samt andra hunddagis där hon tillskansade sig kunskap om hundens språk, flockbeteende och dagisverksamhet.

Har även 3 års erfarenhet av jobb på annat hunddagis.

Efter att ha fått en skräddarsydd dagisutbildning på Dog Life har hon fått god kännedom om våra rutiner, vårt arbetssätt, alla våra hundars olika egenskaper och hur vi bemöter dem..

Egna hundar:

Disney (2019) - en Miniature American Shepherd tik. Hon är en glad och sprallig tjej med mycket energi. Hon älskar att jobba och tillsammans tränar och tävlar de i agility. De tränar även lite rallylydnad samt en hel del trix.
Disney är en certifierad duktig hund på röd nivå.

Kira (2020) - en blandras tik på Schäfer och Alaskan Malamute. Hon är väldigt glad och visar gärna sin glädje genom att sjunga och prata. Hon är väldigt snäll men mycket hund. Tillsammans tränar och tävlar de agility. De tränar också lydnad samt trix och tillsammans med husse kör hon även nosework.
Kira är en certifierad duktig hund på blå nivå.

Ställer gärna upp som hundvakt vid behov. 


Ann-Sofie Frisk

Befattning:

Dagispersonal.

Utbildning:

Skräddarsydd dagisutbildning Dog Life (2023).

Erfarenhet::

Hon har jobbat på ett annat hunddagis i 6 år och fått god kunskap om hundarnas beteende. Under hennes 6 år på hunddagis har hon lärt sig otroligt mycket om hundar, om människans relation till dom samt hundarnas relation till varandra.

Att få se varje dagishunda behov och kunna se till att alla hundar känner trygghet och tillfredställelse varje dag är något hon brinner för att kunna bidra med.

Efter att ha fått en skräddarsydd dagisutbildning på Dog Life har hon fått god kännedom om våra rutiner, vårt arbetssätt, alla våra hundars olika egenskaper och hur vi bemöter dem.

Egna hundar:

Hon har  alltid haft hund och är född och uppvuxen med Schäfrar.

För några år sedan tog hon hand om en omplaceringshund ifrån "hundar utan hem". Hon var en lösspringande hund ifrån Dublin och när hon kom till Sverige var hon så rädd och skör, mycket jobb, men glädjen när man fick se hennes förändring ifrån ett skör rädd liten tjej till en glad, framåt och tuff tjej var fantastiskt, tyvärr gick hon bort för 3 år sedan i cancer.

Idag har hon 2 hundar; en Cocker Spaniel tjej Ebba på 3 år och en blandras cavalier/papillon Lufsen på snart 8 år.. Dom tränar vardnadslydnad varje dag och har även gått kurser som rallylydnad och nosework.

Ställer gärna upp som hundvakt vid behov.